Arrangementer / Jacob Gurevitsch
Print plakaten ud og hæng den
på opslagstavlen
Jacob Gurevitsch Trio i Osted Kirke
Søndag den 12. maj kl. 16
Igennem de sidste 10 år har den danske guitarist, Jacob Gurevitsch, udviklet sin egen musikalske signatur med den spanske guitar. Hans indgang til musikken er en dyb passion, en flair for romantiske fortolkninger og en meget veludviklet musikalsk forståelse. Nu gæster han Osted kirke søndag d. 12 maj kl. 16. Med sig har han en bassist og percussionist.

Jacob Gurevitsch har gennem de seneste år opnået stor succes bl.a. i udlandet, hvor hans musik er kommet vidt omkring (Spotify: 2-3 millioner streams – Youtube: 4-5 millioner views). Herhjemme er han også kendt fra Tv programmer som Vild Med Dans og Toppen af Toppen, hvor han spiller guitar i det populære tv orkester “The Antonelli Orchestra”. Han er uddannet som Solist fra konservatoriet, og vandt i 2016 en Grammy / Danish Music Award.