Mere info / Inspirationsseminar Bromølle Kro
MENIGHEDSRÅDET PÅ INSPIRATIONSSEMINAR
Lørdag den 4. november deltog de fleste menighedsrådsmedlemmer og ansatte ved vore to kirker i et inspirationsseminar på Bromølle Kro. Dagens tema var gudstjenesten. Hvad er en gudstjeneste? Hvordan kan vi inspireres til at gøre vores gudstjeneste bedre? Er der idéer til andre måder at holde gudstjeneste på end dem, vi plejer?

Henrik Bundgaard Nielsen, generalsekretær i Kirkefondet, holdt formiddagens oplæg, og der var rig mulighed for at drøfte de mange emner og spørgsmål, som blev rejst. Efter frokosten holdt organist ved Haslev kirke, Peter Arendt, et oplæg om den musikalske side af gudstjenesten. Det skete bl.a. ved, at vi sang nogle af de allernyeste salmer. Igen til inspiration i det kommende arbejde med gudstjenesten.

Seminaret sluttede med en fin og grundig rundvisning i den imponerende store Holmstrup kirke ved den stedlige præst, Lars Ulrik Jensen. En god afslutning på et inspirerende seminar.