Arrangementer / Babysalmesang

Kære mødre/fædre og babyer i
Osted, Allerslev, Rorup og Glim sogne!
Velkommen til babysalmesang, som i foråret 2017 finder sted i Rorup Sognehus.
Babysalmesang er en enestående mulighed for at synge og lege med dit barn. Vi skal synge og lege/danse til velkendte salmer, og jeg vil introducere jer for nogle salmer, I måske slet ikke kender fra den store danske salmesangsskat. Derudover benytter jeg velkendte danske børnesange, introducerer nye danske sange for dig (bl.a. fra bogen ”Tumlebiller og dansemus”), bruger rim og remser, ride-ranke, fagter, visuelle virkemidler (fingerdyr, vifte, chiffon tørklæder mv.) og små instrumenter (tromme, rasleæg mv.). Vi skal danse, lege og undervisningen vil være på børnenes niveau. Dvs. mange gentagelser, der giver børnene en fortrolighed og tryghed, men som også giver forældrene en masse værktøjer til inspiration derhjemme.
Vi skal synge, lege og danse med børnene, og vi vil bruge små ”stationer” rundt i rummet, så vi både er i bevægelse, siddende, liggende og i forældrenes arme. Jeg tilrettelægger repertoiret efter børnenes alder og udviklingstrin.
Husk at du ikke behøver være meget sangvant eller have et stort sangtalent for at deltage, da din stemme er den smukkeste stemme, barnet kender.
Lidt om mig: Uddannet Cand. Theol, uddannelse i babysalmesang, arbejdet i kirkeligt regi gennem mange år med sang/musik, underviser i ”Musik i kirken” for dagplejen i Osted, har arbejdet som rytmiklærer i ROF gennem flere år, uddannet babytegnsinstruktør og mor til Hannah på 4 ½ år.
Hvis du ikke har mulighed for at deltage en dag, så bedes du sende mig en sms senest samme morgen kl. 8.30 på tlf. 26572269, så jeg evt. kan aflyse timen ved meget få deltagere.
Skulle jeg være nødt til at aflyse sender jeg en sms rundt og så er der mulighed for at lægge en erstatningstime ind i slutningen af forløbet.
Glæder mig til mange timer sammen med jer mødre/fædre og jeres dejlige babyer.
Mvh Henriette B W Andersen

Datoer for babysalmesang i Rorup Sognehus er (obs. der er et par ændringer ift hvad der stod i indbydelsen) – mødetid alle fredage 10.00-11.00.
1. gang 17. marts Babysalmesang
Fri 24. marts Henriette har ferie
2. gang 31. marts Babysalmesang
3. gang 7. april Babysalmesang
Fri 14. april Påskeferie
4. gang

OBS! Denne gang i Allerslev Kirke
5. gang 28. april Babysalmesang
6. gang 5. maj Babysalmesang
Fri 12. maj St. Bededag
7. gang 19. maj Babysalmesang
8. gang 2. juni Babysalmesang
9. gang 9. juni Babysalmesang
Afslutningsgudstjeneste 14. juni kl. 17.00 i GLIM KIRKE
Evt. 16. juni
I tilfælde af, at der har været aflysninger i
ovennævnte datoer, kan den 16. juni tages
i brug som erstatningsgang.
Babysalmesang finder sted i Rorup Sognehus.
Dog med undtagelse af den 21. april, hvor det foregår i Allerslev Kirke.
Børnesalmesang afsluttes med en gudstjeneste i Glim Kirke den 14. juni
kl. 17.